Traject Antwerpen-Centraal–Breda (HSL)

Informatie over het treintraject tussen Antwerpen-Centraal en Breda, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Antwerpen-Centraal en Breda.

Dit traject is onderdeel van de hogesnelheidslijn (HSL). Treinen op dit traject worden gereden door NS International en NMBS. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Antwerpen-Centraal en Breda.

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 juli 2018 en 30 juni 2020 zijn er 102 storingen gemeld op het traject Antwerpen-Centraal–Breda (HSL). Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 1 uur, 41 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Antwerpen-Centraal en Breda, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.