Traject Schiphol Airport–Utrecht Centraal

Informatie over het treintraject tussen Schiphol Airport en Utrecht Centraal, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Schiphol Airport en Utrecht Centraal.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Schiphol Airport en Utrecht Centraal.

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Schiphol Airport en Utrecht Centraal.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Schiphol Airport en Utrecht Centraal voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

van/naar/via Schiphol Airport
werkzaamheden
donderdag 17 januari van 01.30 uur tot en met maandag 21 januari 05.15 uur

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 januari 2017 en 31 december 2018 zijn er 279 storingen gemeld op het traject Schiphol Airport–Utrecht Centraal. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 1 uur, 58 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Schiphol Airport en Utrecht Centraal, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.