Traject Groningen–Leeuwarden

Informatie over het treintraject tussen Groningen en Leeuwarden, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Groningen en Leeuwarden.

Treinen op dit traject worden door Arriva gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Groningen en Leeuwarden.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Groningen en Leeuwarden voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

van/naar Groningen
werkzaamheden
zaterdag 27 en zondag 28 oktober

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 november 2016 en 31 oktober 2018 zijn er 67 storingen gemeld op het traject Groningen–Leeuwarden. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 3 uur, 19 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Groningen en Leeuwarden, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.