Traject Eindhoven Centraal–Roermond

Informatie over het treintraject tussen Eindhoven Centraal en Roermond, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Eindhoven Centraal en Roermond.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Eindhoven Centraal en Roermond.

Huidige situatie

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Eindhoven Centraal en Roermond.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Eindhoven Centraal en Roermond voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

werkzaamheden
Eindhoven - Roermond
werkzaamheden
25 mei 2024 01:00 - 27 mei 2024 04:00

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 mei 2022 en 30 april 2024 zijn er 176 storingen gemeld op het traject Eindhoven Centraal–Roermond. Gemiddeld 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 2 uur, 13 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Eindhoven Centraal en Roermond, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.