Traject Den Haag HS–Leiden Centraal

Informatie over het treintraject tussen Den Haag HS en Leiden Centraal, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Den Haag HS en Leiden Centraal.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Den Haag HS en Leiden Centraal.

Huidige situatie

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Den Haag HS en Leiden Centraal.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Den Haag HS en Leiden Centraal voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

werkzaamheden
Leiden - Den Haag HS
werkzaamheden
9 augustus 2024 01:00 - 04:50

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 augustus 2022 en 31 juli 2024 zijn er 70 storingen gemeld op het traject Den Haag HS–Leiden Centraal. Gemiddeld 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 7 uur, 21 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Den Haag HS en Leiden Centraal, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.