De Rijden de Treinen app is er nu ook voor iPhone! Download in de App Store

Traject Arnhem Centraal–Frankfurt (M) Hbf

Informatie over het treintraject tussen Arnhem Centraal en Frankfurt (M) Hbf, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Arnhem Centraal en Frankfurt (M) Hbf.

Treinen op dit traject worden gereden door NS International en Deutsche Bahn. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Arnhem Centraal en Frankfurt (M) Hbf.

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 november 2020 en 31 oktober 2022 zijn er 168 storingen gemeld op het traject Arnhem Centraal–Frankfurt (M) Hbf. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 2 uur, 33 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Arnhem Centraal en Frankfurt (M) Hbf, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.
Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.