De Rijden de Treinen app is er nu ook voor iPhone! Download in de App Store

Internationale treintickets van Arnhem Centraal naar Frankfurt (M) Hbf

Voor een treinreis tussen Arnhem Centraal en Frankfurt (M) Hbf heb je een international treinticket van Arnhem Centraal naar Frankfurt (M) Hbf nodig. Helaas kunnen we de prijs nog niet niet tonen, maar je kunt de ticketprijs vinden op de website van NS International en NMBS Europe.

Alle informatie over de internationale trein naar Frankfurt (M) Hbf hebben we voor je verzameld op de pagina Trein naar Frankfurt. Bezoek deze pagina voor uitgebreide informatie over de trein naar Frankfurt (M) Hbf.

Zoek treintickets Trein naar Frankfurt


Vergelijk treintickets tussen Arnhem Centraal en Frankfurt (M) Hbf

Treintickets tussen Arnhem Centraal en Frankfurt (M) Hbf worden aangeboden door verschillende verkopers. Niet alle tickets zijn overal beschikbaar. Er is ook verschil in service tussen verschillende aanbieders; niet alle betaalmethoden worden overal geaccepteerd en soms moet je bijvoorbeeld extra betalen voor een papieren ticket. Voor reizen die beginnen of eindigen in Nederland raden we NS International aan.

De volgende bedrijven bieden treintickets aan voor deze reis:


NS International

NS International is de nationale treinmaatschappij in Nederland. Op de website van NS International kun je eenvoudig online treintickets bestellen naar een groot aantal bestemmingen binnen Europa. Het ticket dat je koopt is een e-ticket die je thuis uitprint of in de app zet.

Geaccepteerde betaalmethoden:
iDeal MasterCard VISA American Express