Traject Amsterdam Centraal–Woerden

Informatie over het treintraject tussen Amsterdam Centraal en Woerden, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Amsterdam Centraal en Woerden.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Amsterdam Centraal en Woerden.

Huidige situatie

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Amsterdam Centraal en Woerden.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Amsterdam Centraal en Woerden voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

evenement
Amsterdam Amstel
evenement
13 oktober 2023 18:15 - 14 oktober 2023 00:00

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 oktober 2021 en 30 september 2023 zijn er 196 storingen gemeld op het traject Amsterdam Centraal–Woerden. Gemiddeld 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 2 uur, 17 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Amsterdam Centraal en Woerden, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.