De Rijden de Treinen app is er nu ook voor iPhone! Download in de App Store

Internationale treintickets van Antwerpen-Centraal naar Brussels Airport-Zaventem

Voor een treinreis tussen Antwerpen-Centraal en Brussels Airport-Zaventem heb je een international treinticket van Antwerpen-Centraal naar Brussels Airport-Zaventem nodig. Helaas kunnen we de prijs nog niet niet tonen, maar je kunt de ticketprijs vinden op de website van NS International en NMBS Europe.

Alle informatie over de internationale trein naar Brussels Airport-Zaventem hebben we voor je verzameld op de pagina Trein naar Brussel. Bezoek deze pagina voor uitgebreide informatie over de trein naar Brussels Airport-Zaventem.

Zoek treintickets Trein naar Brussel


Vergelijk treintickets tussen Antwerpen-Centraal en Brussels Airport-Zaventem

Treintickets tussen Antwerpen-Centraal en Brussels Airport-Zaventem worden aangeboden door verschillende verkopers. Niet alle tickets zijn overal beschikbaar. Er is ook verschil in service tussen verschillende aanbieders; niet alle betaalmethoden worden overal geaccepteerd en soms moet je bijvoorbeeld extra betalen voor een papieren ticket. Voor reizen die beginnen of eindigen in Nederland raden we NS International aan.

De volgende bedrijven bieden treintickets aan voor deze reis:


NS International

NS International is de nationale treinmaatschappij in Nederland. Op de website van NS International kun je eenvoudig online treintickets bestellen naar een groot aantal bestemmingen binnen Europa. Het ticket dat je koopt is een e-ticket die je thuis uitprint of in de app zet.

Geaccepteerde betaalmethoden:
iDeal MasterCard VISA American Express