herstelwerkzaamheden

Herstelwerkzaamheden: Utrecht Centraal - Geldermalsen en Utrecht Centraal - Driebergen-Zeist (1 december 2014)

  1. Update Laatste update

    Op dit moment worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan een wissel in Utrecht. Er rijden tot ongeveer 12.00 uur geen Intercity's tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Tussen Utrecht Centraal en Breukelen rijden geen Sprinters. Er rijden bussen tussen Utrecht Centraal en Den Bosch, tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist en tussen Utrecht Centraal en Breukelen.

  2. Update

    Op dit moment worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan een wissel in Utrecht. Er rijden tot ongeveer 12.00 uur geen Intercity's tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Tussen Utrecht Centraal en Breukelen rijden geen Sprinters. Er rijden bussen tussen Utrecht Centraal en Den Bosch, tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist en tussen Utrecht Centraal en Breukelen.

  3. Update

    Vanaf 9.30 uur worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan een wissel in Utrecht. Er rijden vanaf 9.30 tot ongeveer 12.00 uur geen Intercity's tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Tussen Utrecht Centraal en Breukelen rijden geen Sprinters. Er rijden bussen tussen Utrecht Centraal en Den Bosch, tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist en tussen Utrecht Centraal en Breukelen.

  4. Update

    Vanaf 9.30 uur worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan een wissel in Utrecht. Wij verwachten dat dit ongeveer anderhalf uur zal duren.Er rijden vanaf 9.30 tot ongeveer 11.00 uur geen Intercity's tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Tussen Utrecht Centraal en Breukelen rijden geen Sprinters. Er rijden bussen tussen Utrecht Centraal en Den Bosch, tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist en tussen Utrecht Centraal en Breukelen.

  5. Update

    Vanaf 9.30 uur worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan een wissel in Utrecht. Wij verwachten dat dit ongeveer een uur zal duren.Er rijden vanaf 9.30 tot ongeveer 10.30 uur geen Intercity's tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Tussen Utrecht Centraal en Breukelen rijden geen Sprinters. Er rijden bussen tussen Utrecht Centraal en Den Bosch, tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist en tussen Utrecht Centraal en Breukelen.

  6. Update

    Op dit moment rijden we met een aangepaste dienstregeling rondom Utrecht door een wisselstoring. Er wordt nu een plan gemaakt om het wissel te herstellen.Er rijden vanaf 9.30 tot ongeveer 10.30 uur geen Intercity's tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Tussen Utrecht Centraal en Breukelen rijden geen Sprinters. De gevolgen voor het treinverkeer na 10.30 uur zijn nog niet bekend.

  7. Update

    Op dit moment rijden we met een aangepaste dienstregeling rondom Utrecht door een wisselstoring. Er wordt nu een plan gemaakt om het wissel te herstellen. Daarom rijden er vanaf 9.30 tot ongeveer 10.30 uur geen Intercity's tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Tussen Utrecht Centraal en Breukelen rijden geen Sprinters.Er rijden bussen tussen Utrecht Centraal en Den Bosch/ Driebergen-Zeist/Breukelen.

  8. Update

    Op dit moment rijden we met een aangepaste dienstregeling rondom Utrecht door een wisselstoring. Er wordt nu een plan gemaakt om het wissel te herstellen.Wij verwachten dat er geen treinverkeer mogelijk is vanaf 9.30 tot ongeveer 10.30 uur tussen Utrecht en Geldermalsen. Tussen Utrecht en Driebergen-Zeist zal er zeer beperkt treinverkeer mogelijk zijn. De gevolgen voor het treinverkeer na 10.30 uur zijn nog niet bekend.

  9. Update

    Op dit moment rijden we met een aangepaste dienstregeling rondom Utrecht door een wisselstoring. Er wordt nu een plan gemaakt om het wissel te onderzoeken en indien nodig te herstellen.Wij verwachten dat er geen treinverkeer mogelijk is vanaf 9.30 tot ongeveer 10.30 uur tussen Utrecht en Geldermalsen. Tussen Utrecht en Driebergen-Zeist zal er zeer beperkt treinverkeer mogelijk zijn. De gevolgen voor het treinverkeer na 10.30 uur zijn nog niet bekend.

  10. Update

    Op dit moment rijden we met een aangepaste dienstregeling rondom Utrecht door een wisselstoring. Er wordt nu een plan gemaakt om het wissel te onderzoeken en indien nodig te herstellen.Wij verwachten dat er geen treinverkeer mogelijk is vanaf 9.30 tot ongeveer 11.30 uur tussen Utrecht en Geldermalsen. Tussen Utrecht en Driebergen-Zeist zal er zeer beperkt treinverkeer mogelijk zijn.De gevolgen voor het treinverkeer na 10.30 uur zijn nog niet bekend.Er wordt gekeken of er vervangende bussen ingezet kunnen worden.

  11. Update

    Rond 9.30 uur zullen er herstelwerkzaamheden plaatsvinden aan een wissel in Utrecht. De gevolgen voor het treinverkeer na 10.30 uur zijn nog niet bekend Er wordt gekeken of er vervangende bussen ingezet kunnen worden.

Meer over deze storing

Statistieken

Deze storing begon op 1 december 2014 om 07:55 en heeft in totaal 3 uur, 32 minuten geduurd.

Deze storing wordt in de statistieken genoteerd als veroorzaakt door herstelwerkzaamheden.

Betrokken trajecten

Er zijn (nog) geen trajecten gekoppeld aan deze storing.

Geld terug bij vertraging

Vertraging opgelopen door deze treinstoring? Misschien krijg je geld terug.

Geld terug bij vertraging