Disruption Utrecht Centraal - Geldermalsen en Utrecht Centraal - Driebergen-Zeist

Repair works
This disruption is resolved.
This disruption is from the older Rijden de Treinen archive and contains less information information than usual. For these older disruptions, there is unfortunately no translation available.

Op dit moment worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan een wissel in Utrecht. Er rijden tot ongeveer 12.00 uur geen Intercity's tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Tussen Utrecht Centraal en Breukelen rijden geen Sprinters. Er rijden bussen tussen Utrecht Centraal en Den Bosch, tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist en tussen Utrecht Centraal en Breukelen.

Dec 1, 2014 11:01 AM

Earlier messages

Op dit moment worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan een wissel in Utrecht. Er rijden tot ongeveer 12.00 uur geen Intercity's tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Tussen Utrecht Centraal en Breukelen rijden geen Sprinters. Er rijden bussen tussen Utrecht Centraal en Den Bosch, tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist en tussen Utrecht Centraal en Breukelen.

Dec 1, 2014 11:01 AM

Vanaf 9.30 uur worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan een wissel in Utrecht. Er rijden vanaf 9.30 tot ongeveer 12.00 uur geen Intercity's tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Tussen Utrecht Centraal en Breukelen rijden geen Sprinters. Er rijden bussen tussen Utrecht Centraal en Den Bosch, tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist en tussen Utrecht Centraal en Breukelen.

Dec 1, 2014 10:48 AM

Vanaf 9.30 uur worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan een wissel in Utrecht. Wij verwachten dat dit ongeveer anderhalf uur zal duren.Er rijden vanaf 9.30 tot ongeveer 11.00 uur geen Intercity's tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Tussen Utrecht Centraal en Breukelen rijden geen Sprinters. Er rijden bussen tussen Utrecht Centraal en Den Bosch, tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist en tussen Utrecht Centraal en Breukelen.

Dec 1, 2014 10:10 AM

Vanaf 9.30 uur worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan een wissel in Utrecht. Wij verwachten dat dit ongeveer een uur zal duren.Er rijden vanaf 9.30 tot ongeveer 10.30 uur geen Intercity's tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Tussen Utrecht Centraal en Breukelen rijden geen Sprinters. Er rijden bussen tussen Utrecht Centraal en Den Bosch, tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist en tussen Utrecht Centraal en Breukelen.

Dec 1, 2014 9:16 AM

Op dit moment rijden we met een aangepaste dienstregeling rondom Utrecht door een wisselstoring. Er wordt nu een plan gemaakt om het wissel te herstellen.Er rijden vanaf 9.30 tot ongeveer 10.30 uur geen Intercity's tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Tussen Utrecht Centraal en Breukelen rijden geen Sprinters. De gevolgen voor het treinverkeer na 10.30 uur zijn nog niet bekend.

Dec 1, 2014 8:44 AM

Op dit moment rijden we met een aangepaste dienstregeling rondom Utrecht door een wisselstoring. Er wordt nu een plan gemaakt om het wissel te herstellen. Daarom rijden er vanaf 9.30 tot ongeveer 10.30 uur geen Intercity's tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen en tussen Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Tussen Utrecht Centraal en Breukelen rijden geen Sprinters.Er rijden bussen tussen Utrecht Centraal en Den Bosch/ Driebergen-Zeist/Breukelen.

Dec 1, 2014 8:38 AM

Op dit moment rijden we met een aangepaste dienstregeling rondom Utrecht door een wisselstoring. Er wordt nu een plan gemaakt om het wissel te herstellen.Wij verwachten dat er geen treinverkeer mogelijk is vanaf 9.30 tot ongeveer 10.30 uur tussen Utrecht en Geldermalsen. Tussen Utrecht en Driebergen-Zeist zal er zeer beperkt treinverkeer mogelijk zijn. De gevolgen voor het treinverkeer na 10.30 uur zijn nog niet bekend.

Dec 1, 2014 8:18 AM

Op dit moment rijden we met een aangepaste dienstregeling rondom Utrecht door een wisselstoring. Er wordt nu een plan gemaakt om het wissel te onderzoeken en indien nodig te herstellen.Wij verwachten dat er geen treinverkeer mogelijk is vanaf 9.30 tot ongeveer 10.30 uur tussen Utrecht en Geldermalsen. Tussen Utrecht en Driebergen-Zeist zal er zeer beperkt treinverkeer mogelijk zijn. De gevolgen voor het treinverkeer na 10.30 uur zijn nog niet bekend.

Dec 1, 2014 8:05 AM

Op dit moment rijden we met een aangepaste dienstregeling rondom Utrecht door een wisselstoring. Er wordt nu een plan gemaakt om het wissel te onderzoeken en indien nodig te herstellen.Wij verwachten dat er geen treinverkeer mogelijk is vanaf 9.30 tot ongeveer 11.30 uur tussen Utrecht en Geldermalsen. Tussen Utrecht en Driebergen-Zeist zal er zeer beperkt treinverkeer mogelijk zijn.De gevolgen voor het treinverkeer na 10.30 uur zijn nog niet bekend.Er wordt gekeken of er vervangende bussen ingezet kunnen worden.

Dec 1, 2014 8:03 AM

Rond 9.30 uur zullen er herstelwerkzaamheden plaatsvinden aan een wissel in Utrecht. De gevolgen voor het treinverkeer na 10.30 uur zijn nog niet bekend Er wordt gekeken of er vervangende bussen ingezet kunnen worden.

Dec 1, 2014 7:55 AM

Affected lines

No lines are linked (yet) to this disruption.

Information

This disruption started at 7:55 AM on December 1, 2014 and took 3 hours, 32 minutes in total.

For statistics, this disruption is caused due to repair works.