Storing UPDATE Ruiming WO2-bom Arnhem - Ede-Wageningen

Ruiming van een bom uit de Tweede Wereldoorlog
Deze storing is voorbij.
Deze storing komt uit het oude Rijden de Treinen-archief en bevat minder informatie dan gebruikelijk.

Langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Eerder was de inschatting dat er geen treinverkeer mogelijk zou zijn tijdens de ruiming, maar inmiddels is duidelijk dat dat niet nodig is.De treinen zullen normaal rijden.

19 nov. 2014 10:41

Oudere berichten

Langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Eerder was de inschatting dat er geen treinverkeer mogelijk zou zijn tijdens de ruiming, maar inmiddels is duidelijk dat dat niet nodig is.De treinen zullen normaal rijden.

19 nov. 2014 10:41

Langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Hierdoor is er vandaag enige tijd (vermoedelijk een half uur) geen treinverkeer mogelijk tussen Arnhem en Ede-Wageningen. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar waarschijnlijk rond het middaguur.Wij hopen in de komende uren meer bekend te kunnen maken over het precieze tijdstip van de ruiming. Dit gebeurt in nauw overleg met ProRail, overheidshulpdiensten en bomexperts.Hou deze site in de gaten en plan uw reis kort voor vertrek in de reisplanner. Als er meer bekend is melden wij dat hier.

19 nov. 2014 09:39

Langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Hierdoor is er vandaag enige tijd (vermoedelijk een half uur) geen treinverkeer mogelijk tussen Arnhem en Ede-Wageningen. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk rond het middaguur.Wij hopen in de komende uren meer bekend te kunnen maken over het precieze tijdstip van de ruiming. Dit gebeurt in nauw overleg met ProRail, overheidshulpdiensten en bomexperts.Hou deze site in de gaten en plan uw reis kort voor vertrek in de reisplanner. Als er meer bekend is melden wij dat hier.

19 nov. 2014 08:38

Langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Hierdoor is er vandaag enige tijd geen treinverkeer mogelijk tussen Arnhem en Ede-Wageningen. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk rond het middaguur.Wij hopen in de komende uren meer bekend te kunnen maken over het precieze tijdstip van de ruiming. Dit gebeurt in nauw overleg met ProRail, overheidshulpdiensten en bomexperts.Hou deze site in de gaten en plan uw reis kort voor vertrek in de reisplanner. Als er meer bekend is melden wij dat hier.

19 nov. 2014 08:25

Dinsdag 18 november is er langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Hierdoor is er vandaag enige tijd geen treinverkeer mogelijk tussen Arnhem en Ede-Wageningen. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk rond het middaguur.Wij hopen in de komende uren meer bekend te kunnen maken over het precieze tijdstip van de ruiming. Dit gebeurt in nauw overleg met ProRail, overheidshulpdiensten en bomexperts.Hou deze site in de gaten en plan uw reis kort voor vertrek in de reisplanner. Als er meer bekend is melden wij dat hier.

19 nov. 2014 07:14

Dinsdag 18 november is er langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Hierdoor is er vandaag enige tijd geen treinverkeer mogelijk tussen Arnhem en Ede-Wageningen. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk rond het middaguur.Wij hopen in de komende uren meer bekend te kunnen maken over het precieze tijdstip van de ruiming. Dit gebeurt in nauw overleg met ProRail, overheidshulpdiensten en bomexperts.Hou deze site en plan uw reis kort voor vertrek in de reisplanner. Als er meer bekend is melden wij dat hier.

19 nov. 2014 07:10

Getroffen trajecten

Er zijn (nog) geen trajecten gekoppeld aan deze storing.

Informatie

Deze storing begon op 19 november 2014 om 07:10 en heeft in totaal 5 uur, 16 minuten geduurd.