Storing

: UPDATE Ruiming WO2-bom Arnhem - Ede-Wageningen (19 november 2014)

  1. Update Laatste update

    Langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Eerder was de inschatting dat er geen treinverkeer mogelijk zou zijn tijdens de ruiming, maar inmiddels is duidelijk dat dat niet nodig is.De treinen zullen normaal rijden.

  2. Update

    Langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Eerder was de inschatting dat er geen treinverkeer mogelijk zou zijn tijdens de ruiming, maar inmiddels is duidelijk dat dat niet nodig is.De treinen zullen normaal rijden.

  3. Update

    Langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Hierdoor is er vandaag enige tijd (vermoedelijk een half uur) geen treinverkeer mogelijk tussen Arnhem en Ede-Wageningen. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar waarschijnlijk rond het middaguur.Wij hopen in de komende uren meer bekend te kunnen maken over het precieze tijdstip van de ruiming. Dit gebeurt in nauw overleg met ProRail, overheidshulpdiensten en bomexperts.Hou deze site in de gaten en plan uw reis kort voor vertrek in de reisplanner. Als er meer bekend is melden wij dat hier.

  4. Update

    Langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Hierdoor is er vandaag enige tijd (vermoedelijk een half uur) geen treinverkeer mogelijk tussen Arnhem en Ede-Wageningen. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk rond het middaguur.Wij hopen in de komende uren meer bekend te kunnen maken over het precieze tijdstip van de ruiming. Dit gebeurt in nauw overleg met ProRail, overheidshulpdiensten en bomexperts.Hou deze site in de gaten en plan uw reis kort voor vertrek in de reisplanner. Als er meer bekend is melden wij dat hier.

  5. Update

    Langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Hierdoor is er vandaag enige tijd geen treinverkeer mogelijk tussen Arnhem en Ede-Wageningen. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk rond het middaguur.Wij hopen in de komende uren meer bekend te kunnen maken over het precieze tijdstip van de ruiming. Dit gebeurt in nauw overleg met ProRail, overheidshulpdiensten en bomexperts.Hou deze site in de gaten en plan uw reis kort voor vertrek in de reisplanner. Als er meer bekend is melden wij dat hier.

  6. Update

    Dinsdag 18 november is er langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Hierdoor is er vandaag enige tijd geen treinverkeer mogelijk tussen Arnhem en Ede-Wageningen. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk rond het middaguur.Wij hopen in de komende uren meer bekend te kunnen maken over het precieze tijdstip van de ruiming. Dit gebeurt in nauw overleg met ProRail, overheidshulpdiensten en bomexperts.Hou deze site in de gaten en plan uw reis kort voor vertrek in de reisplanner. Als er meer bekend is melden wij dat hier.

  7. Update

    Dinsdag 18 november is er langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Hierdoor is er vandaag enige tijd geen treinverkeer mogelijk tussen Arnhem en Ede-Wageningen. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk rond het middaguur.Wij hopen in de komende uren meer bekend te kunnen maken over het precieze tijdstip van de ruiming. Dit gebeurt in nauw overleg met ProRail, overheidshulpdiensten en bomexperts.Hou deze site en plan uw reis kort voor vertrek in de reisplanner. Als er meer bekend is melden wij dat hier.

Meer over deze storing

Statistieken

Deze storing begon op 19 november 2014 om 07:10 en heeft in totaal 5 uur, 16 minuten geduurd.

Betrokken trajecten

Er zijn (nog) geen trajecten gekoppeld aan deze storing.

Geld terug bij vertraging

Vertraging opgelopen door deze treinstoring? Misschien krijg je geld terug.

Geld terug bij vertraging