Disruption UPDATE Ruiming WO2-bom Arnhem - Ede-Wageningen

Ruiming van een bom uit de Tweede Wereldoorlog
This disruption is resolved.
This disruption is from the older Rijden de Treinen archive and contains less information information than usual. For these older disruptions, there is unfortunately no translation available.

Langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Eerder was de inschatting dat er geen treinverkeer mogelijk zou zijn tijdens de ruiming, maar inmiddels is duidelijk dat dat niet nodig is.De treinen zullen normaal rijden.

Nov 19, 2014 10:41 AM

Earlier messages

Langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Eerder was de inschatting dat er geen treinverkeer mogelijk zou zijn tijdens de ruiming, maar inmiddels is duidelijk dat dat niet nodig is.De treinen zullen normaal rijden.

Nov 19, 2014 10:41 AM

Langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Hierdoor is er vandaag enige tijd (vermoedelijk een half uur) geen treinverkeer mogelijk tussen Arnhem en Ede-Wageningen. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar waarschijnlijk rond het middaguur.Wij hopen in de komende uren meer bekend te kunnen maken over het precieze tijdstip van de ruiming. Dit gebeurt in nauw overleg met ProRail, overheidshulpdiensten en bomexperts.Hou deze site in de gaten en plan uw reis kort voor vertrek in de reisplanner. Als er meer bekend is melden wij dat hier.

Nov 19, 2014 9:39 AM

Langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Hierdoor is er vandaag enige tijd (vermoedelijk een half uur) geen treinverkeer mogelijk tussen Arnhem en Ede-Wageningen. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk rond het middaguur.Wij hopen in de komende uren meer bekend te kunnen maken over het precieze tijdstip van de ruiming. Dit gebeurt in nauw overleg met ProRail, overheidshulpdiensten en bomexperts.Hou deze site in de gaten en plan uw reis kort voor vertrek in de reisplanner. Als er meer bekend is melden wij dat hier.

Nov 19, 2014 8:38 AM

Langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Hierdoor is er vandaag enige tijd geen treinverkeer mogelijk tussen Arnhem en Ede-Wageningen. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk rond het middaguur.Wij hopen in de komende uren meer bekend te kunnen maken over het precieze tijdstip van de ruiming. Dit gebeurt in nauw overleg met ProRail, overheidshulpdiensten en bomexperts.Hou deze site in de gaten en plan uw reis kort voor vertrek in de reisplanner. Als er meer bekend is melden wij dat hier.

Nov 19, 2014 8:25 AM

Dinsdag 18 november is er langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Hierdoor is er vandaag enige tijd geen treinverkeer mogelijk tussen Arnhem en Ede-Wageningen. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk rond het middaguur.Wij hopen in de komende uren meer bekend te kunnen maken over het precieze tijdstip van de ruiming. Dit gebeurt in nauw overleg met ProRail, overheidshulpdiensten en bomexperts.Hou deze site in de gaten en plan uw reis kort voor vertrek in de reisplanner. Als er meer bekend is melden wij dat hier.

Nov 19, 2014 7:14 AM

Dinsdag 18 november is er langs het spoor tussen Arnhem en Ede-Wageningen een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bom moet worden geruimd.Hierdoor is er vandaag enige tijd geen treinverkeer mogelijk tussen Arnhem en Ede-Wageningen. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk rond het middaguur.Wij hopen in de komende uren meer bekend te kunnen maken over het precieze tijdstip van de ruiming. Dit gebeurt in nauw overleg met ProRail, overheidshulpdiensten en bomexperts.Hou deze site en plan uw reis kort voor vertrek in de reisplanner. Als er meer bekend is melden wij dat hier.

Nov 19, 2014 7:10 AM

Affected lines

No lines are linked (yet) to this disruption.

Information

This disruption started at 7:10 AM on November 19, 2014 and took 5 hours, 16 minutes in total.