onverwachte werkzaamheden

Onverwachte werkzaamheden: 's-Hertogenbosch-Tilburg Reisplanner onjuist (19 september 2016)

  1. Update Laatste update

    Door een storing toont de reisplanner ten onrechte nog treinen van 's-Hertogenbosch naar Tilburg.

  2. Update

    Door een storing toont de reisplanner ten onrechte nog treinen van 's-Hertogenbosch naar Tilburg.

  3. Update

    Door onverwachte werkzaamheden rijden er na 20.00 uur geen treinen tussen 's-Hertogenbosch en Tilburg. Er worden bussen ingezet.Houdt u rekening met extra reistijd.Dit duurt tot het eind van de dag.U kunt ook omreizen via Boxtel of Eindhoven. De reisplanner toont ten onrechte nog treinen van Den Bosch naar Tilburg.

  4. Update

    Door onverwachte werkzaamheden rijden er na 20.00 uur geen treinen tussen 's-Hertogenbosch en Tilburg. Er worden bussen ingezet.Houdt u rekening met extra reistijd.Dit duurt in elk geval de rest van de avond. Dit duurt tot het eind van de dag.U kunt ook omreizen via Boxtel of Eindhoven. De reisplanner toont ten onrechte nog treinen van Den Bosch naar Tilburg.

  5. Update

    Door onverwachte werkzaamheden rijden er na 20.00 uur geen treinen tussen 's-Hertogenbosch en Tilburg. Er worden bussen ingezet.Houdt u rekening met extra reistijd.Dit duurt in elk geval de rest van de avond. Naar verwachting rijden de treinen morgenochtend volgens plan.U kunt ook omreizen via Boxtel of Eindhoven.

  6. Update

    Door onverwachte werkzaamheden rijden er na 20.00 uur geen treinen tussen 's-Hertogenbosch en Tilburg. Er worden bussen ingezet.Houdt u rekening met extra reistijd.Dit duurt in elk geval de rest van de avond. Houdt u voor morgenochtend de berichtgeving in de gaten.U kunt ook omreizen via Boxtel of Eindhoven.

  7. Update

    Door onverwachte werkzaamheden rijden er na 20.00 uur geen treinen tussen 's-Hertogenbosch en Tilburg. Er worden bussen ingezet.Houdt u rekening met extra reistijd.Dit duurt in elk geval de rest van de avond. Houdt voor morgenochtend de berichtgeving in de gaten.U kunt ook omreizen via Boxtel of Eindhoven.

Meer over deze storing

Statistieken

Deze storing begon op 19 september 2016 om 17:43 en heeft in totaal 8 uur, 19 minuten geduurd.

Deze storing wordt in de statistieken genoteerd als veroorzaakt door onverwachte werkzaamheden.

Betrokken trajecten

Er zijn (nog) geen trajecten gekoppeld aan deze storing.

Geld terug bij vertraging

Vertraging opgelopen door deze treinstoring? Misschien krijg je geld terug.

Geld terug bij vertraging