De Rijden de Treinen app is er nu ook voor iPhone! Download in de App Store

Storingsoorzaak: onverwachte werkzaamheden

Onverwachte werkzaamheden kunnen plaatsvinden omdat er onverwacht aan het spoor gewerkt moet worden, bijvoorbeeld spoedreparaties die na een storing ontstaan zijn. Wat veel voorkomt is dat er bij storingen aan het spoor een noodreparatie gemaakt wordt, die op een rustiger moment definitief opgelost wordt. Zo kan bijvoorbeeld voorkomen worden dat tijdens de drukke ochtendspits langdurig het treinen uitvallen. Wanneer het later op de dag rustiger is wordt er een definitieve reparatie uitgevoerd. Op deze wijze hebben minder reizigers last van de onverwachte werkzaamheden.

Onverwachte werkzaamheden zijn anders dan de werkzaamheden die ruimschoots van tevoren aangekondigd worden. Wanneer je vertraging oploopt door onverwachte werkzaamheden heb je (anders dan bij vooraf aangekondigde werkzaamheden) recht op geld terug bij vertraging.

Rijden de Treinen categoriseert deze storingsoorzaak in de categorie Werkzaamheden.

Meest getroffen trajecten

Lijst van de trajecten welke het vaakst getroffen zijn door deze oorzaak.

Een storing heeft vaak gevolgen voor meerdere trajecten. In deze gevallen wordt dezelfde storing afzonderlijk geteld voor ieder getroffen traject.

Statistieken

Statistieken voor deze oorzaak worden berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 juni 2021 en 31 mei 2023 zijn er 0 storingen gemeld veroorzaakt door onverwachte werkzaamheden. Dit is een gemiddelde van (niet ingesteld) storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor deze oorzaak is 0 seconden.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen die veroorzaakt zijn door onverwachte werkzaamheden en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.