herstelwerkzaamheden

Herstelwerkzaamheden: Herstelwerkzaamheden Rotterdam-Den Haag HS nacht 14 op 15 juni na 01.10 uur (14 juni 2015)

  1. Update Laatste update

    Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Van 01.10 tot 05.15 uur is er geen treinverkeer mogelijk tussen Delft en Rotterdam. Er worden bussen ingezet tussen Delft en Rotterdam v.v. en ook snelbussen tussen Schiphol en Rotterdam v.v.Houdt u rekening met een langere reisduur.

  2. Update

    Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Van 01.10 tot 05.15 uur is er geen treinverkeer mogelijk tussen Delft en Rotterdam. Er worden bussen ingezet tussen Delft en Rotterdam v.v. en ook snelbussen tussen Schiphol en Rotterdam v.v.Houdt u rekening met een langere reisduur.

  3. Update

    Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Van 01.10 tot 05.15 uur is er geen treinverkeer mogelijk tussen Delft en Rotterdam. Er worden bussen ingezet tussen Delft en Rotterdam v.v. en ook snelbussen tussen Schiphol en Rotterdam v.v.Houdt u rekening met een langere reisduur. Plan uw reis kort van te voren in de reisplanner, deze is bijgewerkt. (i.v.m. technisch probleem zijn niet alle reisadviezen juist). Laatste update: 17:25 u.

  4. Update

    Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Van 01.10 tot 05.15 uur is er geen treinverkeer mogelijk tussen Delft en Rotterdam. Er worden bussen ingezet. Houdt u rekening met een langere reisduur. Plan uw reis kort van te voren in de reisplanner. De tijden van de bussen zijn nog niet in de reisplanner verwerkt. Laatste update: 16:00 uur.

  5. Update

    Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Van 01.10 tot 05.15 uur is er geen treinverkeer mogelijk tussen Delft en Schiedam/Rotterdam. Er worden bussen ingezet. Houdt u rekening met een langere reisduur. Plan uw reis kort van te voren in de reisplanner. De tijden van de bussen zijn nog niet in de reisplanner verwerkt. Laatste update: 16:00 uur.

  6. Update

    Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Van 01.00 tot 05.15 uur is er geen treinverkeer mogelijk tussen Delft en Schiedam/Rotterdam. Houdt u rekening met een langere reisduur en met eventueel busvervoer. Plan uw reis kort van te voren in de reisplanner. Zodra deze is bijgewerkt melden wij dat hier. Laatste update: 13:04 uur.

  7. Update

    Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Op dit moment zijn we druk bezig om uit te zoeken wat de gevolgen gaan zijn voor het Nachtnet tussen Rotterdam, Delft en Den Haag. Nadere informatie vindt u hier zodra deze ons bekend is. Houdt u rekening met een langere reisduur en met eventueel busvervoer. Plan uw reis kort van te voren in de reisplanner. Zodra deze is bijgewerkt melden wij dat hier. Laatste update: 13:04 uur.

  8. Update

    Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Op dit moment zijn we druk bezig om uit te zoeken wat de gevolgen gaan zijn voor het Nachtnet tussen Rotterdam, Delft en Den Haag.Houdt u in ieder geval rekening met een langere reisduur en met eventueel busvervoer.Nadere informatie vindt u hier zodra deze ons bekend is. Houdt u deze site in de gaten als u komende nacht gebruik wil maken van het Nachtnet tussen Rotterdam en Den Haag. Laatste update: 13:04 uur.

  9. Update

    Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Op dit moment zijn we druk bezig om uit te zoeken wat de gevolgen gaan zijn voor het Nachtnet tussen Rotterdam, Delft en Den Haag.Houdt u in ieder geval rekening met een langere reisduur en met eventueel busvervoer.Nadere informatie vindt u hier zodra deze ons bekend is. Houdt u deze site in de gaten als u komende nacht gebruik wil maken van het Nachtnet tussen Rotterdam en Den Haag. Laatste update: 12:56 uur

  10. Update

    Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Op dit moment zijn we druk bezig om uit te zoeken wat de gevolgen gaan zijn voor het Nachtnet tussen Rotterdam, Delft en Den Haag.Houdt u in ieder geval rekening met een langere reisduur en met eventueel busvervoer.Nadere informatie volgt zodra wij deze hebben.Laatste update: 12:56 uur

  11. Update

    Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Op dit moment zijn we druk bezig om uit te zoeken wat de gevolgen gaan zijn voor het Nachtnet tussen Rotterdam, Delft en Den Haag.Houdt u in ieder geval rekening met een langere reisduur en met eventueel busvervoer.Nadere informatie volgt zodra wij deze hebben.
    Laatste update: 12:56 uur

Meer over deze storing

Statistieken

Deze storing begon op 14 juni 2015 om 12:58 en heeft in totaal 16 uur, 25 minuten geduurd.

Deze storing wordt in de statistieken genoteerd als veroorzaakt door herstelwerkzaamheden.

Betrokken trajecten

Er zijn (nog) geen trajecten gekoppeld aan deze storing.

Geld terug bij vertraging

Vertraging opgelopen door deze treinstoring? Misschien krijg je geld terug.

Geld terug bij vertraging