Disruption Herstelwerkzaamheden Rotterdam-Den Haag HS nacht 14 op 15 juni na 01.10 uur

Repair works
This disruption is resolved.
This disruption is from the older Rijden de Treinen archive and contains less information information than usual. For these older disruptions, there is unfortunately no translation available.

Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Van 01.10 tot 05.15 uur is er geen treinverkeer mogelijk tussen Delft en Rotterdam. Er worden bussen ingezet tussen Delft en Rotterdam v.v. en ook snelbussen tussen Schiphol en Rotterdam v.v.Houdt u rekening met een langere reisduur.

Jun 15, 2015 12:03 AM

Earlier messages

Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Van 01.10 tot 05.15 uur is er geen treinverkeer mogelijk tussen Delft en Rotterdam. Er worden bussen ingezet tussen Delft en Rotterdam v.v. en ook snelbussen tussen Schiphol en Rotterdam v.v.Houdt u rekening met een langere reisduur.

Jun 15, 2015 12:03 AM

Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Van 01.10 tot 05.15 uur is er geen treinverkeer mogelijk tussen Delft en Rotterdam. Er worden bussen ingezet tussen Delft en Rotterdam v.v. en ook snelbussen tussen Schiphol en Rotterdam v.v.Houdt u rekening met een langere reisduur. Plan uw reis kort van te voren in de reisplanner, deze is bijgewerkt. (i.v.m. technisch probleem zijn niet alle reisadviezen juist). Laatste update: 17:25 u.

Jun 14, 2015 5:35 PM

Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Van 01.10 tot 05.15 uur is er geen treinverkeer mogelijk tussen Delft en Rotterdam. Er worden bussen ingezet. Houdt u rekening met een langere reisduur. Plan uw reis kort van te voren in de reisplanner. De tijden van de bussen zijn nog niet in de reisplanner verwerkt. Laatste update: 16:00 uur.

Jun 14, 2015 4:14 PM

Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Van 01.10 tot 05.15 uur is er geen treinverkeer mogelijk tussen Delft en Schiedam/Rotterdam. Er worden bussen ingezet. Houdt u rekening met een langere reisduur. Plan uw reis kort van te voren in de reisplanner. De tijden van de bussen zijn nog niet in de reisplanner verwerkt. Laatste update: 16:00 uur.

Jun 14, 2015 4:02 PM

Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Van 01.00 tot 05.15 uur is er geen treinverkeer mogelijk tussen Delft en Schiedam/Rotterdam. Houdt u rekening met een langere reisduur en met eventueel busvervoer. Plan uw reis kort van te voren in de reisplanner. Zodra deze is bijgewerkt melden wij dat hier. Laatste update: 13:04 uur.

Jun 14, 2015 3:59 PM

Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Op dit moment zijn we druk bezig om uit te zoeken wat de gevolgen gaan zijn voor het Nachtnet tussen Rotterdam, Delft en Den Haag. Nadere informatie vindt u hier zodra deze ons bekend is. Houdt u rekening met een langere reisduur en met eventueel busvervoer. Plan uw reis kort van te voren in de reisplanner. Zodra deze is bijgewerkt melden wij dat hier. Laatste update: 13:04 uur.

Jun 14, 2015 1:13 PM

Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Op dit moment zijn we druk bezig om uit te zoeken wat de gevolgen gaan zijn voor het Nachtnet tussen Rotterdam, Delft en Den Haag.Houdt u in ieder geval rekening met een langere reisduur en met eventueel busvervoer.Nadere informatie vindt u hier zodra deze ons bekend is. Houdt u deze site in de gaten als u komende nacht gebruik wil maken van het Nachtnet tussen Rotterdam en Den Haag. Laatste update: 13:04 uur.

Jun 14, 2015 1:06 PM

Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Op dit moment zijn we druk bezig om uit te zoeken wat de gevolgen gaan zijn voor het Nachtnet tussen Rotterdam, Delft en Den Haag.Houdt u in ieder geval rekening met een langere reisduur en met eventueel busvervoer.Nadere informatie vindt u hier zodra deze ons bekend is. Houdt u deze site in de gaten als u komende nacht gebruik wil maken van het Nachtnet tussen Rotterdam en Den Haag. Laatste update: 12:56 uur

Jun 14, 2015 1:04 PM

Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Op dit moment zijn we druk bezig om uit te zoeken wat de gevolgen gaan zijn voor het Nachtnet tussen Rotterdam, Delft en Den Haag.Houdt u in ieder geval rekening met een langere reisduur en met eventueel busvervoer.Nadere informatie volgt zodra wij deze hebben.Laatste update: 12:56 uur

Jun 14, 2015 1:01 PM

Tussen Schiedam Centrum en Delft is een defect aan het spoor geconstateerd. Het spoor wordt komende nacht hersteld.Op dit moment zijn we druk bezig om uit te zoeken wat de gevolgen gaan zijn voor het Nachtnet tussen Rotterdam, Delft en Den Haag.Houdt u in ieder geval rekening met een langere reisduur en met eventueel busvervoer.Nadere informatie volgt zodra wij deze hebben.
Laatste update: 12:56 uur

Jun 14, 2015 12:58 PM

Affected lines

No lines are linked (yet) to this disruption.

Information

This disruption started at 12:58 PM on June 14, 2015 and took 16 hours, 25 minutes in total.

For statistics, this disruption is caused due to repair works.