Stopbus i.p.v. trein 986042 naar Rotterdam Noord op 26 oktober 2019

Dit is de ritinformatie van Stopbus i.p.v. trein 986042 die op 26 oktober 2019 van Rotterdam Alexander naar Rotterdam Noord reed. Deze trein reed zonder grote vertragingen of uitval. Deze treinrit werd uitgevoerd door NS. De totale ritduur van deze treinrit was 17 minuten.

Hieronder vind je de volledige route voor deze trein, inclusief vertreksporen en (indien beschikbaar) de treinsamenstelling op deze dag. Spoorwijzigingen zijn gemarkeerd.

Station
Spoor
22:40
22:57

Punctualiteit voor deze trein

Bij ieder station vind je enkele basisstatistieken over de punctualiteit van deze trein voor dit station. Deze is gebaseerd op de prestaties voor deze trein van de afgelopen 14 dagen. Het percentage treinen dat op tijd is, bevat alle treinen met een maximale vertraging van 4 minuten en 59 seconden. Opgeheven treinen worden niet meegerekend als treinen die op tijd reden.

Veel meer statististieken over deze trein kun je vinden in het gedeelte statistieken. Bekijk alle treinstatistieken en punctualiteit voor Stopbus i.p.v. trein 986042.Treintekeningen: © Arthur Pijpers en anderen