Snelbus i.p.v. trein 984570 naar Leiden Centraal op 16 oktober 2019

Dit is de ritinformatie van Snelbus i.p.v. trein 984570 die op 16 oktober 2019 van Schiphol Airport naar Leiden Centraal reed. Deze trein reed zonder grote vertragingen of uitval. Deze treinrit werd uitgevoerd door NS. De totale ritduur van deze treinrit was 33 minuten.

Hieronder vind je de volledige route voor deze trein, inclusief vertreksporen en (indien beschikbaar) de treinsamenstelling op deze dag. Spoorwijzigingen zijn gemarkeerd.

Station
Spoor
03:40
04:13

Punctualiteit voor deze trein

Bij ieder station vind je enkele basisstatistieken over de punctualiteit van deze trein voor dit station. Deze is gebaseerd op de prestaties voor deze trein van de afgelopen 14 dagen. Het percentage treinen dat op tijd is, bevat alle treinen met een maximale vertraging van 4 minuten en 59 seconden. Opgeheven treinen worden niet meegerekend als treinen die op tijd reden.

Veel meer statististieken over deze trein kun je vinden in het gedeelte statistieken. Bekijk alle treinstatistieken en punctualiteit voor Snelbus i.p.v. trein 984570.Treintekeningen: © Arthur Pijpers en anderen