Traject Rotterdam Centraal–Utrecht Centraal

Informatie over het treintraject tussen Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Gouda-Rotterdam Centraal
werkzaamheden
in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 januari vanaf 01.35 uur

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 januari 2016 en 31 december 2017 zijn er 260 storingen gemeld op het traject Rotterdam Centraal–Utrecht Centraal. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 2 uur, 15 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.