De Rijden de Treinen app is er nu ook voor iPhone! Download in de App Store

Traject Roosendaal–Vlissingen

Informatie over het treintraject tussen Roosendaal en Vlissingen, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Roosendaal en Vlissingen.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Roosendaal en Vlissingen.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Roosendaal en Vlissingen voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Roosendaal - Vlissingen
werkzaamheden
2 oktober 2021 04:00 - 4 oktober 2021 02:00

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 oktober 2019 en 30 september 2021 zijn er 115 storingen gemeld op het traject Roosendaal–Vlissingen. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 1 uur, 18 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Roosendaal en Vlissingen, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.
Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.