De Rijden de Treinen app is er nu ook voor iPhone! Download in de App Store

Traject Paris-Nord–Rotterdam Centraal (HSL)

Informatie over het treintraject tussen Paris-Nord en Rotterdam Centraal, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Paris-Nord en Rotterdam Centraal.

Dit traject is onderdeel van de hogesnelheidslijn (HSL). Treinen op dit traject worden gereden door NS International en Thalys. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Paris-Nord en Rotterdam Centraal.

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 december 2020 en 30 november 2022 zijn er 20 storingen gemeld op het traject Paris-Nord–Rotterdam Centraal (HSL). Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 1 dag, 4 uur, 55 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Paris-Nord en Rotterdam Centraal, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.
Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.