Traject Leiden Centraal–Schiphol Airport

Informatie over het treintraject tussen Leiden Centraal en Schiphol Airport, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Leiden Centraal en Schiphol Airport.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Leiden Centraal en Schiphol Airport.

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Leiden Centraal en Schiphol Airport.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Leiden Centraal en Schiphol Airport voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

van/naar Schiphol Airport
werkzaamheden
woensdag 19 februari van 01.15 tot 05.00 uur

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 maart 2018 en 29 februari 2020 zijn er 452 storingen gemeld op het traject Leiden Centraal–Schiphol Airport. Dit is een gemiddelde van 1 storing per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 1 uur, 26 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Leiden Centraal en Schiphol Airport, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.