Traject Leeuwarden–Zwolle

Informatie over het treintraject tussen Leeuwarden en Zwolle, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Leeuwarden en Zwolle.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Leeuwarden en Zwolle.

Huidige situatie

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Leeuwarden en Zwolle.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Leeuwarden en Zwolle voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

werkzaamheden
Meppel - Leeuwarden
werkzaamheden
14 januari 2024 01:30 - 02:15

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 januari 2022 en 31 december 2023 zijn er 218 storingen gemeld op het traject Leeuwarden–Zwolle. Gemiddeld 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 5 uur, 22 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Leeuwarden en Zwolle, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.