Traject Kampen–Zwolle

Informatie over het treintraject tussen Kampen en Zwolle, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Kampen en Zwolle.

Treinen op dit traject worden gereden door Keolis en Blauwnet. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Kampen en Zwolle.

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Kampen en Zwolle.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Kampen en Zwolle voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Zwolle-Kampen
werkzaamheden
zaterdag 20 tot en met maandag 22 april

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 mei 2017 en 30 april 2019 zijn er 56 storingen gemeld op het traject Kampen–Zwolle. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 3 uur, 21 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Kampen en Zwolle, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.