Traject Hoek van Holland Strand–Rotterdam Centraal

Informatie over het treintraject tussen Hoek van Holland Strand en Rotterdam Centraal, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Hoek van Holland Strand en Rotterdam Centraal.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Hoek van Holland Strand en Rotterdam Centraal.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Hoek van Holland Strand en Rotterdam Centraal voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Er zijn geen werkzaamheden ingepland voor de komende weken.

Werkzaamheden worden normaal gesproken uiterlijk 10 dagen van tevoren op deze pagina vermeld.

Echter, er kunnen onverwachte werkzaamheden zijn of er kunnen zich treinstoringen voordoen op de dag dat je wilt reizen.

Een goede tip is om vlak voor vertrek nogmaals te checken op storingen.

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 april 2018 en 31 maart 2020 zijn er 0 storingen gemeld op het traject Hoek van Holland Strand–Rotterdam Centraal. Dit is een gemiddelde van (niet ingesteld) storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 0 seconden.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Hoek van Holland Strand en Rotterdam Centraal, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.