Traject Heerlen–Kerkrade Centrum

Informatie over het treintraject tussen Heerlen en Kerkrade Centrum, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Heerlen en Kerkrade Centrum.

Treinen op dit traject worden door Arriva gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Heerlen en Kerkrade Centrum.

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Heerlen en Kerkrade Centrum.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Heerlen en Kerkrade Centrum voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

van/naar/via Heerlen
werkzaamheden
zaterdag 23 en zondag 24 februari

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 maart 2017 en 28 februari 2019 zijn er 24 storingen gemeld op het traject Heerlen–Kerkrade Centrum. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 11 uur, 1 minuut.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Heerlen en Kerkrade Centrum, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.