Traject Harlingen Haven–Leeuwarden

Informatie over het treintraject tussen Harlingen Haven en Leeuwarden, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Harlingen Haven en Leeuwarden.

Treinen op dit traject worden door Arriva gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Harlingen Haven en Leeuwarden.

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Harlingen Haven en Leeuwarden.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Harlingen Haven en Leeuwarden voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Harlingen Haven-Leeuwarden
werkzaamheden
zaterdag 18 en zondag 19 april

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 mei 2018 en 30 april 2020 zijn er 17 storingen gemeld op het traject Harlingen Haven–Leeuwarden. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 2 uur, 40 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Harlingen Haven en Leeuwarden, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.