Traject Haarlem–Leiden Centraal

Informatie over het treintraject tussen Haarlem en Leiden Centraal, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Haarlem en Leiden Centraal.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Haarlem en Leiden Centraal.

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Haarlem en Leiden Centraal.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Haarlem en Leiden Centraal voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Amsterdam Centraal-Haarlem/Schiphol Airport-Leiden Centraal-Den Haag Centraal
werkzaamheden
zaterdag 7 en zondag 8 maart

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 maart 2018 en 29 februari 2020 zijn er 164 storingen gemeld op het traject Haarlem–Leiden Centraal. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 1 uur, 48 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Haarlem en Leiden Centraal, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.