Traject Groningen–Leer (Ostfriesl)

Informatie over het treintraject tussen Groningen en Leer (Ostfriesl), inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Groningen en Leer (Ostfriesl).

Treinen op dit traject worden door Arriva gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Groningen en Leer (Ostfriesl).

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Groningen en Leer (Ostfriesl) voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Er zijn geen werkzaamheden ingepland voor de komende weken.

Werkzaamheden worden normaal gesproken uiterlijk 10 dagen van tevoren op deze pagina vermeld.

Echter, er kunnen onverwachte werkzaamheden zijn of er kunnen zich treinstoringen voordoen op de dag dat je wilt reizen.

Een goede tip is om vlak voor vertrek nogmaals te checken op storingen.


Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 maart 2022 en 29 februari 2024 zijn er 76 storingen gemeld op het traject Groningen–Leer (Ostfriesl). Gemiddeld 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 11 uur, 35 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Groningen en Leer (Ostfriesl), en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.