Traject Eemshaven–Groningen

Informatie over het treintraject tussen Eemshaven en Groningen, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Eemshaven en Groningen.

Treinen op dit traject worden door Arriva gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Eemshaven en Groningen.

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Eemshaven en Groningen.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Eemshaven en Groningen voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Groningen-Roodeschool/Delfzijl
werkzaamheden
zondag 25 november tot 08.15 uur

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 december 2016 en 30 november 2018 zijn er 63 storingen gemeld op het traject Eemshaven–Groningen. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 2 uur, 35 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Eemshaven en Groningen, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.