Traject Eindhoven–Venlo

Informatie over het treintraject tussen Eindhoven en Venlo, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Eindhoven en Venlo.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Eindhoven en Venlo.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Eindhoven en Venlo voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Venray-Venlo
werkzaamheden
woensdag 22 en donderdag 23 augustus dagelijks vanaf 21.00 uur

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 september 2016 en 31 augustus 2018 zijn er 200 storingen gemeld op het traject Eindhoven–Venlo. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 2 uur, 5 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Eindhoven en Venlo, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.