Traject Eindhoven Centraal–Tilburg

Informatie over het treintraject tussen Eindhoven Centraal en Tilburg, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Eindhoven Centraal en Tilburg.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Eindhoven Centraal en Tilburg.

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Eindhoven Centraal en Tilburg.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Eindhoven Centraal en Tilburg voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Eindhoven Centraal-'s-Hertogenbosch/ Tilburg
werkzaamheden
zaterdag 11 april vanaf 01.00 uur t/m woensdag 15 april

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 mei 2018 en 30 april 2020 zijn er 206 storingen gemeld op het traject Eindhoven Centraal–Tilburg. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 1 uur, 19 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Eindhoven Centraal en Tilburg, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.