Traject Deventer–Zwolle

Informatie over het treintraject tussen Deventer en Zwolle, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Deventer en Zwolle.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Deventer en Zwolle.

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Deventer en Zwolle.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Deventer en Zwolle voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

van/naar/via Zwolle
werkzaamheden
zaterdag 1 t/m maandag 3 augustus

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 augustus 2018 en 31 juli 2020 zijn er 54 storingen gemeld op het traject Deventer–Zwolle. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 1 uur, 14 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Deventer en Zwolle, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.