Traject Den Haag Centraal–Utrecht Centraal

Informatie over het treintraject tussen Den Haag Centraal en Utrecht Centraal, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Den Haag Centraal en Utrecht Centraal.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Den Haag Centraal en Utrecht Centraal.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Den Haag Centraal en Utrecht Centraal voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Gouda
werkzaamheden
20 maart 2021 04:00 - 22 maart 2021 02:00

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 maart 2019 en 28 februari 2021 zijn er 292 storingen gemeld op het traject Den Haag Centraal–Utrecht Centraal. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 1 uur, 53 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Den Haag Centraal en Utrecht Centraal, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.