Traject Arnhem Centraal–Winterswijk

Informatie over het treintraject tussen Arnhem Centraal en Winterswijk, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Arnhem Centraal en Winterswijk.

Treinen op dit traject worden gereden door Arriva en Breng. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Arnhem Centraal en Winterswijk.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Arnhem Centraal en Winterswijk voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Arnhem Centraal-Düsseldorf Hbf
werkzaamheden
maandag 19 tot en met zondag 25 maart

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 april 2016 en 31 maart 2018 zijn er 142 storingen gemeld op het traject Arnhem Centraal–Winterswijk. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 2 uur, 1 minuut.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Arnhem Centraal en Winterswijk, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.