Traject Arnhem Centraal–Utrecht Centraal

Informatie over het treintraject tussen Arnhem Centraal en Utrecht Centraal, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Arnhem Centraal en Utrecht Centraal.

Treinen op dit traject worden gereden door NS en NS International. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Arnhem Centraal en Utrecht Centraal.

Huidige situatie

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Arnhem Centraal en Utrecht Centraal.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Arnhem Centraal en Utrecht Centraal voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

werkzaamheden
Utrecht - Arnhem
werkzaamheden
10 maart 2024 01:00 - 17:00

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 maart 2022 en 29 februari 2024 zijn er 260 storingen gemeld op het traject Arnhem Centraal–Utrecht Centraal. Gemiddeld 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 2 uur, 11 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Arnhem Centraal en Utrecht Centraal, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.