Traject Arnhem Centraal–Tiel

Informatie over het treintraject tussen Arnhem Centraal en Tiel, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Arnhem Centraal en Tiel.

Treinen op dit traject worden door Arriva gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Arnhem Centraal en Tiel.

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Arnhem Centraal en Tiel.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Arnhem Centraal en Tiel voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Nijmegen-Arnhem Centraal
werkzaamheden
maandag 6 april van 00.15 tot 01.15 uur

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 april 2018 en 31 maart 2020 zijn er 68 storingen gemeld op het traject Arnhem Centraal–Tiel. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 1 uur, 57 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Arnhem Centraal en Tiel, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.