Traject Amsterdam Centraal–Hoorn

Informatie over het treintraject tussen Amsterdam Centraal en Hoorn, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Amsterdam Centraal en Hoorn.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Amsterdam Centraal en Hoorn.

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Amsterdam Centraal en Hoorn.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Amsterdam Centraal en Hoorn voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Zaandam-Amsterdam Sloterdijk
werkzaamheden
zaterdag 11 t/m maandag 13 april

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 mei 2018 en 30 april 2020 zijn er 194 storingen gemeld op het traject Amsterdam Centraal–Hoorn. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 1 uur, 33 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Amsterdam Centraal en Hoorn, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.