Traject Amsterdam Centraal–Haarlem

Informatie over het treintraject tussen Amsterdam Centraal en Haarlem, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Amsterdam Centraal en Haarlem.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Amsterdam Centraal en Haarlem.

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Amsterdam Centraal en Haarlem.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Amsterdam Centraal en Haarlem voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Haarlem-Santpoort-Noord/Uitgeest
werkzaamheden
zaterdag 24 en zondag 25 februari

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 maart 2016 en 28 februari 2018 zijn er 104 storingen gemeld op het traject Amsterdam Centraal–Haarlem. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 1 uur, 28 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Amsterdam Centraal en Haarlem, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.