Traject Amersfoort–Apeldoorn

Informatie over het treintraject tussen Amersfoort en Apeldoorn, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Amersfoort en Apeldoorn.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Amersfoort en Apeldoorn.

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Amersfoort en Apeldoorn.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Amersfoort en Apeldoorn voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Amersfoort-Apeldoorn
werkzaamheden
zaterdag 28 april tot en met zondag 6 mei

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 april 2016 en 31 maart 2018 zijn er 76 storingen gemeld op het traject Amersfoort–Apeldoorn. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 2 uur, 4 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Amersfoort en Apeldoorn, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.