Traject Amersfoort Centraal–Amsterdam Centraal

Informatie over het treintraject tussen Amersfoort Centraal en Amsterdam Centraal, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Amersfoort Centraal en Amsterdam Centraal.

Treinen op dit traject worden gereden door NS en NS International. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Amersfoort Centraal en Amsterdam Centraal.

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 augustus 2019 en 31 juli 2021 zijn er 323 storingen gemeld op het traject Amersfoort Centraal–Amsterdam Centraal. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 2 uur, 26 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Amersfoort Centraal en Amsterdam Centraal, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.
Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.