Traject Almelo–Mariënberg

Informatie over het treintraject tussen Almelo en Mariënberg, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Almelo en Mariënberg.

Treinen op dit traject worden gereden door Arriva en Blauwnet. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Almelo en Mariënberg.

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Almelo en Mariënberg.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Almelo en Mariënberg voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Mariënberg-Almelo
werkzaamheden
maandag 27 augustus tot en met zondag 2 september

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 september 2016 en 31 augustus 2018 zijn er 62 storingen gemeld op het traject Almelo–Mariënberg. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 3 uur, 20 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Almelo en Mariënberg, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.