Traject Alkmaar–Den Helder

Informatie over het treintraject tussen Alkmaar en Den Helder, inclusief de actuele status, een lijst van komende werkzaamheden, en recente treinstoringen tussen Alkmaar en Den Helder.

Treinen op dit traject worden door NS gereden. Meer informatie over de kosten van een treinkaartje tussen Alkmaar en Den Helder.

Geen storingen
Er zijn momenteel geen grote problemen tussen Alkmaar en Den Helder.

Komende werkzaamheden

Overzicht van werkzaamheden op het traject tussen Alkmaar en Den Helder voor de komende weken. Gebruik de NS routeplanner om vooraf je reis te plannen.

Heerhugowaard-Alkmaar
werkzaamheden
in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 november vanaf 01.00 uur

Statistieken voor dit traject

Statistieken voor dit traject zijn berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 december 2016 en 30 november 2018 zijn er 83 storingen gemeld op het traject Alkmaar–Den Helder. Dit is een gemiddelde van 0 storingen per dag.

De gemiddelde storingsduur voor storingen op dit traject is 3 uur, 8 minuten.

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen tussen Alkmaar en Den Helder, en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

Hoofdoorzaken voor storingen

Om storingsoorzaken beter te begrijpen, worden storingen door Rijden de Treinen gecategoriseerd. Je kunt bekijken hoe storingen worden gecategoriseerd.

Deze grafiek toont het aantal treinstoringen per categorie.

Precieze storingsoorzaken

Deze grafiek toont de verschillende oorzaken voor storingen en het aantal storingen per oorzaak. De oorzaken voor treinstoringen worden doorgegeven door NS.