Internationale treintickets van Liège-Guillemins naar Maastricht

Voor een treinreis tussen Liège-Guillemins en Maastricht heb je een international treinticket van Liège-Guillemins naar Maastricht nodig. Helaas kunnen we de prijs nog niet niet tonen, maar je kunt de ticketprijs vinden op de website van NS International en NMBS Europe.

Zoek treintickets


Vergelijk treintickets tussen Liège-Guillemins en Maastricht

Treintickets tussen Liège-Guillemins en Maastricht worden aangeboden door verschillende verkopers. Niet alle tickets zijn overal beschikbaar. Er is ook verschil in service tussen verschillende aanbieders; niet alle betaalmethoden worden overal geaccepteerd en soms moet je bijvoorbeeld extra betalen voor een papieren ticket. Voor reizen die beginnen of eindigen in Nederland raden we NS International aan.

De volgende bedrijven bieden treintickets aan voor deze reis:


NS International

NS International is de nationale treinmaatschappij in Nederland. Op de website van NS International kun je eenvoudig online treintickets bestellen naar een groot aantal bestemmingen binnen Europa. De meeste tickets ontvang je als e-ticket die je thuis uitprint of in de app zet.

Geaccepteerde betaalmethoden:
iDeal MasterCard VISA American Express

NMBS International

NMBS International is de nationale treinvervoerder in België. Op de website van NMBS kun je eenvoudig treintickets vinden naar veel bestemmingen in Europa. De meeste tickets ontvang je als e-ticket die je thuis uitprint of in de app zet. Daarnaast kun je ook een papieren ticket bestellen. Deze kan per post verstuurd worden naar adressen in België en Luxemburg, of je kunt het ticket afhalen op een Belgisch station.

Geaccepteerde betaalmethoden:
iDeal Bancontact PayPal MasterCard Meastro VISA American Express SOFORT Giropay