Treintickets van Amsterdam naar Parijs: vanaf € 35

De goedkoopste treintickets van Amsterdam Centraal naar Paris-Nord beginnen vanaf € 35. Je kunt treintickets van Amsterdam Centraal naar Paris-Nord kopen bij alle aanbieders die hieronder vermeld staan. Let op dat de goedkoopste treinkaartjes niet altijd te koop zijn, of alleen voor een beperkt aantal treinen.

De reistijd tussen Amsterdam Centraal en Paris-Nord is ongeveer 3 uur, 23 minuten. Dit is een directe verbinding: je hoeft onderweg niet over te stappen.

Alle informatie over de internationale trein naar Paris-Nord hebben we voor je verzameld op de pagina Trein naar Parijs. Bezoek deze pagina voor uitgebreide informatie over de trein naar Paris-Nord.

Zoek tickets Trein naar Parijs


Vergelijk treintickets tussen Amsterdam en Parijs

Treintickets tussen Amsterdam Centraal en Paris-Nord worden aangeboden door verschillende verkopers. Niet alle tickets zijn overal beschikbaar. Er is ook verschil in service tussen verschillende aanbieders; niet alle betaalmethoden worden overal geaccepteerd en soms moet je bijvoorbeeld extra betalen voor een papieren ticket.

Voor reizen die beginnen of eindigen in Nederland raden we NS International aan.

De volgende bedrijven bieden treintickets aan voor deze reis:

NS International NS International

NS International is de nationale treinmaatschappij in Nederland. Op de website van NS International kun je eenvoudig online treintickets bestellen naar een groot aantal bestemmingen binnen Europa.

Geaccepteerde betaalmethoden:
iDealMasterCardVISAAmerican ExpressBancontactSofort