De Rijden de Treinen app is er nu ook voor iPhone! Download in de App Store

Treintickets van Amsterdam Centraal naar Paris-Nord: vanaf € 35

De goedkoopste treintickets van Amsterdam Centraal naar Paris-Nord beginnen vanaf € 35. Je kunt treintickets van Amsterdam Centraal naar Paris-Nord kopen bij alle aanbieders die hieronder vermeld staan. Let op dat de goedkoopste treinkaartjes niet altijd te koop zijn, of alleen voor een beperkt aantal treinen.

De reistijd tussen Amsterdam Centraal en Paris-Nord is ongeveer 3 uur, 23 minuten. Dit is een directe verbinding: je hoeft onderweg niet over te stappen.

Alle informatie over de internationale trein naar Paris-Nord hebben we voor je verzameld op de pagina Trein naar Parijs. Bezoek deze pagina voor uitgebreide informatie over de trein naar Paris-Nord.

Zoek treintickets Trein naar Parijs


Vergelijk treintickets tussen Amsterdam Centraal en Paris-Nord

Treintickets tussen Amsterdam Centraal en Paris-Nord worden aangeboden door verschillende verkopers. Niet alle tickets zijn overal beschikbaar. Er is ook verschil in service tussen verschillende aanbieders; niet alle betaalmethoden worden overal geaccepteerd en soms moet je bijvoorbeeld extra betalen voor een papieren ticket. Voor reizen die beginnen of eindigen in Nederland raden we NS International aan.

De volgende bedrijven bieden treintickets aan voor deze reis:


NS International

NS International is de nationale treinmaatschappij in Nederland. Op de website van NS International kun je eenvoudig online treintickets bestellen naar een groot aantal bestemmingen binnen Europa.

Geaccepteerde betaalmethoden:
iDeal MasterCard VISA American Express bancontact

Thalys.com

Thalys.com is de officiële website van Thalys, de hogesnelheidstrein tussen Nederland, Brussel en Parijs. Je kunt op de Thalys website treintickets kopen voor alle Thalys-treinen, maar wel alleen voor directe verbindingen (zoals Rotterdam-Parijs, Schiphol-Antwerpen of Amsterdam-Parijs Disneyland).

Geaccepteerde betaalmethoden:
iDeal MasterCard VISA American Express PayPal bancontact