Treintickets van Amsterdam naar Keulen: vanaf € 19

De goedkoopste treintickets van Amsterdam Centraal naar Köln Hbf beginnen vanaf € 19. Je kunt treintickets van Amsterdam Centraal naar Köln Hbf kopen bij alle aanbieders die hieronder vermeld staan. Let op dat de goedkoopste treinkaartjes niet altijd te koop zijn, of alleen voor een beperkt aantal treinen.

De reistijd tussen Amsterdam Centraal en Köln Hbf is ongeveer 2 uur, 38 minuten. Dit is een directe verbinding: je hoeft onderweg niet over te stappen.

Alle informatie over de internationale trein naar Köln Hbf hebben we voor je verzameld op de pagina Trein naar Keulen. Bezoek deze pagina voor uitgebreide informatie over de trein naar Köln Hbf.

Zoek tickets Trein naar Keulen


Vergelijk treintickets tussen Amsterdam en Keulen

Treintickets tussen Amsterdam Centraal en Köln Hbf worden aangeboden door verschillende verkopers. Niet alle tickets zijn overal beschikbaar. Er is ook verschil in service tussen verschillende aanbieders; niet alle betaalmethoden worden overal geaccepteerd en soms moet je bijvoorbeeld extra betalen voor een papieren ticket.

Voor reizen die beginnen of eindigen in Nederland raden we NS International aan.

De volgende bedrijven bieden treintickets aan voor deze reis:

NS International NS International

NS International is de nationale treinmaatschappij in Nederland. Op de website van NS International kun je eenvoudig online treintickets bestellen naar een groot aantal bestemmingen binnen Europa.

Geaccepteerde betaalmethoden:
iDealMasterCardVISAAmerican ExpressBancontactSofort

Deutsche Bahn (DB) Deutsche Bahn (DB)

Deutsche Bahn is de nationale vervoerder van Duitsland. Op de website van DB kun je bijna iedere treinverbinding in Europe opzoeken, en direct tickets bestellen voor alle treinen van, naar en door Duitsland. De website is ook in het Nederlands, je kunt het makkelijkste met creditcard of PayPal betalen. iDeal is helaas niet beschikbaar.

Geaccepteerde betaalmethoden:
MasterCardVISAAmerican ExpressPayPalGiropay