Treinstatistieken voor Snelbus i.p.v. trein 980460 (Vlissingen naar Bergen op Zoom)

Deze pagina toont alle statistieken en punctualiteitsgegevens voor Snelbus i.p.v. trein 980460 die van Vlissingen naar Bergen op Zoom rijdt. Deze statistieken zijn gebaseerd op de historische gegevens uit het treinarchief en worden automatisch iedere dag opnieuw berekend.

De punctualiteitsgegevens laten je zien hoe Snelbus i.p.v. trein 980460 normaal gesproken presteert, en hoe de prestaties in de afgelopen twee weken waren. Is deze trein meestal te laat of zijn er veel ritten uitgevallen? Misschien kun je beter een trein eerder nemen als je op tijd op je bestemming wilt arriveren. Gebruik de reisplanner om je treinreis optimaal voor te bereiden.

Punctualiteit voor Snelbus i.p.v. trein 980460

Hier zie je de punctualiteit voor Snelbus i.p.v. trein 980460 (Vlissingen naar Bergen op Zoom). De punctualiteit is het aantal treinen dat vertrokken (of aangekomen) is met minder dan 5 minuten vertraging. Een hoger percentage is beter.

Je kunt de punctualiteit zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor de afgelopen twee maanden (60 dagen). Opgeheven treinen worden getaald als vertraagde treinen, dus dit is het echte percentage treinen dit op tijd vertrokken of aangekomen zijn.

Rituitval voor Snelbus i.p.v. trein 980460

Deze grafiek toont het percentage met uitgevallen ritten voor Snelbus i.p.v. trein 980460 Vlissingen naar Bergen op Zoom. Een uitgevallen rit is een opgeheven vertrek of een opgeheven aankomst. Een lager percentage is beter.

Je kunt de hoeveelheid rituitval zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor de afgelopen twee maanden (60 dagen). Alleen uitgevallen vertrekken zijn geteld, met uitzondering van het laatste station op de route (daar zijn namelijk opgeheven aankomsten geteld).

Recente treinritten

Het treinarchief heeft een overzicht van alle riten van deze trein. Snelbus i.p.v. trein 980460 heeft recent op de onderstaande data gereden:

Datum
zaterdag 19 oktober 2019
zondag 13 oktober 2019