Treinstatistieken voor Stopbus i.p.v. trein 980074 (Hoorn naar Enkhuizen)

Deze pagina toont alle statistieken en punctualiteitsgegevens voor Stopbus i.p.v. trein 980074 die van Hoorn naar Enkhuizen rijdt. Deze statistieken zijn gebaseerd op de historische gegevens uit het treinarchief en worden automatisch iedere dag opnieuw berekend.

De punctualiteitsgegevens laten je zien hoe Stopbus i.p.v. trein 980074 normaal gesproken presteert, en hoe de prestaties in de afgelopen twee weken waren. Is deze trein meestal te laat of zijn er veel ritten uitgevallen? Misschien kun je beter een trein eerder nemen als je op tijd op je bestemming wilt arriveren. Gebruik de reisplanner om je treinreis optimaal voor te bereiden.

Punctualiteit voor Stopbus i.p.v. trein 980074

Hier zie je de punctualiteit voor Stopbus i.p.v. trein 980074 (Hoorn naar Enkhuizen). De punctualiteit is het aantal treinen dat vertrokken (of aangekomen) is met minder dan 5 minuten vertraging. Een hoger percentage is beter.

Je kunt de punctualiteit zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor de afgelopen twee maanden (60 dagen). Opgeheven treinen worden getaald als vertraagde treinen, dus dit is het echte percentage treinen dit op tijd vertrokken of aangekomen zijn.

Rituitval voor Stopbus i.p.v. trein 980074

Deze grafiek toont het percentage met uitgevallen ritten voor Stopbus i.p.v. trein 980074 Hoorn naar Enkhuizen. Een uitgevallen rit is een opgeheven vertrek of een opgeheven aankomst. Een lager percentage is beter.

Je kunt de hoeveelheid rituitval zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor de afgelopen twee maanden (60 dagen). Alleen uitgevallen vertrekken zijn geteld, met uitzondering van het laatste station op de route (daar zijn namelijk opgeheven aankomsten geteld).

Recente treinritten

Het treinarchief heeft een overzicht van alle riten van deze trein. Stopbus i.p.v. trein 980074 heeft recent op de onderstaande data gereden:

Datum
zondag 13 oktober 2019
zaterdag 12 oktober 2019
zaterdag 5 oktober 2019