De Rijden de Treinen app is er nu ook voor iPhone! Download in de App Store

Treinstatistieken voor Stopbus i.p.v. trein 900535 (Alkmaar naar Den Helder)

Deze pagina toont alle statistieken en punctualiteitsgegevens voor Stopbus i.p.v. trein 900535 die van Alkmaar naar Den Helder rijdt. Deze statistieken zijn gebaseerd op de historische gegevens uit het treinarchief en worden automatisch iedere dag opnieuw berekend.

De punctualiteitsgegevens laten je zien hoe Stopbus i.p.v. trein 900535 normaal gesproken presteert, en hoe de prestaties in de afgelopen twee weken waren. Is deze trein meestal te laat of zijn er veel ritten uitgevallen? Misschien kun je beter een trein eerder nemen als je op tijd op je bestemming wilt arriveren. Gebruik de reisplanner om je treinreis optimaal voor te bereiden.

Punctualiteit voor Stopbus i.p.v. trein 900535

Hier zie je de punctualiteit voor Stopbus i.p.v. trein 900535 (Alkmaar naar Den Helder). De punctualiteit is het aantal treinen dat vertrokken (of aangekomen) is met minder dan 5 minuten vertraging. Een hoger percentage is beter.

Je kunt de punctualiteit zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor de afgelopen twee maanden (60 dagen). Opgeheven treinen worden getaald als vertraagde treinen, dus dit is het echte percentage treinen dit op tijd vertrokken of aangekomen zijn.

Rituitval voor Stopbus i.p.v. trein 900535

Deze grafiek toont het percentage met uitgevallen ritten voor Stopbus i.p.v. trein 900535 Alkmaar naar Den Helder. Een uitgevallen rit is een opgeheven vertrek of een opgeheven aankomst. Een lager percentage is beter.

Je kunt de hoeveelheid rituitval zien voor zowel de afgelopen 14 dagen als voor de afgelopen twee maanden (60 dagen). Alleen uitgevallen vertrekken zijn geteld, met uitzondering van het laatste station op de route (daar zijn namelijk opgeheven aankomsten geteld).

Recente treinritten

Het treinarchief heeft een overzicht van alle riten van deze trein. Stopbus i.p.v. trein 900535 heeft recent op de onderstaande data gereden:

Datum
dinsdag 21 september 2021
maandag 20 september 2021
dinsdag 14 september 2021
maandag 13 september 2021